Διαφήμιση
Κυριακή, 14 Απρίλιος 2019 20:03

Νέα HK Audio προϊόντα στη Prolight + Sound 2019

Η Γερμανική εταιρία παρουσίασε και φέτος στην έκθεση Prolight + Sound 2019 της Φρανκφούρτης, μια πλειάδα νέων προϊόντων που είναι τα εξής:
Καταρχάς παρουσίασε δυο νέες οικογένειες προϊόντων καθώς και μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στη line – array σειρά – ναυαρχίδα της COSMO.

Φέτος στη Φρανκφούρτη λανσαρίστηκε μια ακόμα νέα σειρά ως προσθήκη στην οικογένεια προϊόντων LINEAR. Πρόκειται για τη σειρά LINEAR 7 συμπληρώνοντας τις ήδη υπάρχουσες σειρές LINEAR 3 και LINEAR 5.
Η νέα σειρά LINEAR 7 περιλαμβάνει 4 mid/high ηχεία και ένα  subwoofer και αποτελεί την πλέον ισχυρή σειρά της οικογένειας LINEAR. Στα ατού της σειράς η state-of-the-art Ethernet-controlled DSP τεχνολογία μέσω της οποίας ελέγχονται όχι μόνο τα ηχεία της σειράς 7 αλλά και του ων υπολοίπων σειρών LINEAR . Αυτό υποστηρίζεται μέσω του integrated DSP out των προϊόντων της σειράς 7. Επιπλέον, η σειρά LINEAR 7 είναι Milan-ready, καθώς υποστηρίζει το νέο digital audio network standard για audio streaming που είναι πρό των πυλών.

Ντεμπούτο στην Prolight + Sound 2019 πραγματοποίησε και η σειρά SI series που απευθύνεται στην αγορά του installation. Τα πρώτα συστήματα της σειράς είναι τα P10i και P10j. Πρόκειται για line-source ηχεία με δέκα 3” drivers, που απευθύνονται σε μια μεγάλη γκάμα μόνιμων εγκαταστάσεων, ενώ η σειρά έχει σχεδιαστεί για χρήση και σε voice alarm systems, διαθέτει όλες τις προδιαγραφές αδιαβροχοποίησης, διατίθεται σε περισσότερα από 30 χρώματα, ενώ υποστηρίζεται από πλήθος αξεσουάρ προκειμένου να ενσωματωθούν εύκολα σε κάθε εγκατάσταση και εφαρμογή.

Τέλος, η HK Audio παρουσίασε μια νέα προσθήκη στη σειρά line array (και ναυαρχίδα της) COSMO η οποία έκανε ντεμπούτο στην περυσινή Prolight + Sound 2018.
Φέτος λοιπόν η σειρά απέκτησε ακόμα ένα νέο μέλος, το COSMO C 6 που χάρη στην διευρυμένη οριζόντια διασπορά του, ήρθε για να συμπληρώσει τα COSMO C10 και C8, και να ‘κουμπώσει’ ακριβώς κάτω από αυτά, καλύπτοντας το κενό των line array συστημάτων στις πρώτες σειρές του ακροατηρίου όταν τα main pa hangs βρίσκονται στα 6 μέτρα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα προϊόντα της HK Audio θα σας δώσουν στην Space Lights…

Επαφή
Space Lights

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση